Adaptiran prostor za rehabilitaciju dece u Banji Rusanda

U Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ u Melencima je adaptiran novi prostor za rehabilitaciju dece, u cilju kvalitetnijeg i prijatnijeg rada, prilagođenom deci.
Terapeuti u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ u Melencima imaju prijatan, empatičan pristup, veoma brzo se uspostavlja odnos poverenja sa detetom, ujedno i sa roditeljima. Roditelji su aktivan član rehabilitacionog tima i od prvog pregleda deteta imaju uvid u sve pojedinosti problema, kao i koji su pravilni koraci na putu ka boljitku. U oblasti dečije rehabilitacije prvenstveno polazimo od uspostavljanja pozitivne interakcije kako sa detetom, tako i sa roditeljima. Svako dete nam je podjednako važno i svakom detetu se terapeut u potpunosti posvećuje za vreme tretmana, jer se isključivo služimo individualnim pristupom. Uz svog terapeuta i dete i roditelji dobijaju podršku, oslonac, kao i nekog sa kim će moci da prate napredak i raduju mu se.

.

Vršimo detaljan pregled deteta i zajedničkim snagama pravimo adekvatan plan rehabilitacije. Sprovodimo preventivno- korektivne vežbe, vežbe istezanja (aktivne i pasivne). Takođe kod izuzetno male dece, odnosno beba, usled kašnjenja u psihomotornom razvoju, vršimo stimulaciju kroz igru i osmeh svakoga od nas.

Program koji sporovodimo za decu je sledeći:
• Preventivne vežbe
• Korektivne vežbe za kičmu i stopala
• Stimulacija ranog razvoja( hipotonija, hipertonija, kašnjenja u psihomotornom razvoju)
• Torticolis, plexus brachialis
• Hemipareza
• Cerebralna paraliza

Sve informacije možete dobiti putem telefona:

– 𝘇𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝟬𝟮𝟯/𝟯𝟭𝟱-𝟬𝟰-𝟬𝟰
– 𝘇𝗮 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝗰𝗶𝗷𝗮𝗹𝗻𝗲 𝗴𝗼𝘀𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝟬𝟮𝟯/𝟯𝟭𝟱-𝟬𝟰-𝟭𝟲

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap