„Savez samostalnih sindikata Srbije“ dodelio nagradu Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“

Zrenjanin- „Savez samostalnih sindikata Srbije“ dodelio je nagradu Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca kao Ustanovi koja je značajno doprinela u borbi protiv Covida 19.
Specijalna bolnica Rusanda je jedan od lidera kada su u pitanju zdravstvena rehabilitacija i prevencija pacijenata u Republici Srbiji i nastoji da postane lider kako u zemlji tako i u regionu u pružanju wellness i spa usluga.
„Od 16. novembra Specijalna bolnica za rehabilitaciju „Rusanda” u Melencima nalazila se u kovid sistemu. Za potrebe zbrinjavanja pacijenata obolelih od korona virusa, opredelili smo i osposobili paviljon VIII, sa ukupnim kapacitetom od 60 postelja, u kom su se nalazili pacijenti koji su poslati sa infektivnog odeljenja Opšte bolnice „Đorđe Joanović” iz Zrenjanina. S obzirom na to da su kapaciteti zrenjaninske bolnice bili popunjeni u velikoj meri , u „Rusandi” je bilo obezbeđeno i dodatnih 60 postelja u paviljonu IX, stoga je ukupan broj postelja u ovom oformljenom kovid-centru iznosio 120. Naši lekari i medicinski radnici i sada aktivno učestvuju u imunizaciji stanovništva naše zemlje koja se obavlja u gradu Zrenjaninu. Upravo ova posvećenost u borbi protiv virusa Covid 19 su razlozi zbog kojih je naša Ustanova dobila ovako visoko priznanje. To nam je ujedno potvrda da savesno i odgovorno obavljamo svoj posao ali takođe motiv i obaveza da i u budućnosti nastavimo doslednim putem. Čuvajte svoje zdravlje, kao i zdravlje ljudi oko Vas. S toga vas molimo da poštujete sve propisane mere od strane kriznog štaba Vlade Republike Srbije, da zajedno pomognemo zdravstvenim radnicima koji su poneli najveći teret borbe protiv korona virusa i da pobedimo korona virus“, ističu iz Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“.
Budite gosti Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ i uživajte!
𝗦𝘃𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲 𝗺𝗼𝘇̌𝗲𝘁𝗲 𝗱𝗼𝗯𝗶𝘁𝗶 𝗽𝘂𝘁𝗲𝗺 𝘀𝗹𝗲𝗱𝗲𝗰́𝗶𝗵 𝘁𝗲𝗹𝗲𝗳𝗼𝗻𝗮:
– 𝘇𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗰𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗻𝗲 𝗽𝗮𝗰𝗶𝗷𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝟬𝟮𝟯/𝟯𝟭𝟱-𝟬𝟰-𝟬𝟰,

– 𝘇𝗮 𝗸𝗼𝗺𝗲𝗿𝗰𝗶𝗷𝗮𝗹𝗻𝗲 𝗴𝗼𝘀𝘁𝗲 𝗻𝗮 𝟬𝟮𝟯/𝟯𝟭𝟱-𝟬𝟰-𝟭𝟲.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap