Zrenjanin je dugo čekao da na velikom prostoru, pod vedrim nebom i prelepoj bašti ugosti odlične bendove i pevače narodne muzike. Upravo iz tog razloga  najavljeno je svečano otvaranje  kafane  „Mali Raj“ koje je zakazano za 9. jun, kada vas očekuje  Jelena Radlovački i polufinalista popularne emisije Nikad nije kasno Radenko Bilić – Miki sa bendom Ace Mavrenskog.

Kafana Mali Raj tokom leta svakog četvrtka, petka i subote, uz muziku uživo, najavljuje odličan provod i jedinstveni  ambijent pod otvorenim nebom.

Na svečanom otvaranju nastupaće Jelena Radlovački

 U četvrtak, 9. juna  na svečanom otvaranju nastupiće Jelena Radlovački i Nenad, za dobru atmosferu u petak 10. juna pobrinuće se Sofija i Nenad uz bend Ace Mavrenskog, dok će u subotu 11. juna nastupati bend „Tiha noć“.

Bend Tiha Noć nastupiće u subotu 11. juna

Kafana „Mali Raj“ nije slučajno dobila ovakav naziv, jer je to prava mala oaza u Zrenjaninu. Velika i zelena bašta je mesto gde ćete četvrtkom, petkom i subotom imati priliku da slušate muziku uživo sa najkvalitetnijim bendovima i pevačima.

U slučaju loših vremenskih uslova Mali Raj je za svoje goste pripremio i natkriveni prostor gde možete  neometano da uživate iako počne da pada kiša.

ORGANIZOVANJE SVIH VRSTA PROSLAVA U KAFANI „MALI RAJ“ U ZRENJANINU

Bašta kafane Mali Raj je takođe namenjena za održavanje privatnih, malih intimnih ili velikih porodičnih proslava, kao i za obeležavanje značajnih datuma u radu vaših preduzeća uz prisustvo velikog broja gostiju.

Bašta kafane  „Mali raj“ idealno je mesto  za  organizovanje svadbi, rođendana, punoletstva, krštenja, kao i proslave  matura.

Zapratite Facebook stranicu i Instagram profil kafane „Mali raj“

ADRESA

Mihajlovački drum bb Zrenjanin

RADNO VREME

OD 21 DO 02 h

KONTAKT ZA REZERVACIJE I INFORMACIJE

069/1841436 i 065/9122006

kafanamaliraj@gmail.com