Pas je čovekov najbolji prijatelj, a ova „milenijumska veza“ nekako je, čini nam se, najjača između dece i njihovih četvoronožnih drugara. Na izložbi pasa svih rasa, koja je organizovana u banji Rusanda u Melencima nadomak Zrenjanina, bilo je prilike da se u ovu ljubav između najmlađih učesnika i njihovih pasa i sami uverimo.

Kompanija GOMEX sa zadovoljstvom je prihvatila poziv organizatora, Kinološkog društva „Rusanda“ iz Melenaca, da budemo deo ove vrlo lepe i, na kraju, uspešne izložbe u segmentu sponzorstva za najmlađe učesnike. Pažljivo smo odabrali nagrade baš za te najmlađe učesnike, kao što su i oni pažljivo pripremali svoje ljubimce za iskusne oči međunarodnih kinoloških sudija. Poklonili smo im, između ostalog, i pakete naše hrane za pse „1/1“, artikla koji se nalazi u ponudi svih GOMEX-ovih maloprodajnih objekata. Oni nešto stariji učesnici ocenili su našu „1/1“ hranu za pse vrlo visokim ocenama, potvrđujući na taj način da i u ovoj kategoriji imamo svog favorita- istakao je Nedeljko Golušin, marketing menadžer kompanije GOMEX.

 

Bila je to revija zaista zanimljivih i kvalitetnih pasa, ali i prilika da se poznavaocima i ljubiteljima kinologije predstave neki budući vlasnici šampiona, odgajivačnica, pa i buduće sudije. Male vodiče (ili – kako su nam objasnili – zvanično male „hendlere“) i njihove pse aplauzom je pozdravila okupljena publika, a oni su, po ugledu na one starije vodiče, vrlo znalački i odmereno, prošetali svoje četvoronožne drugare. Ruku na srce, bilo je i kuca koje su „za glavu“ bile višlje od svojih vodiča, ali to je samo dalo dodatnu draž celoj ovoj priči… Na kraju, posle sudijskog većanja i dugog razmišljanja, proglašeni su najlepši psi u ovoj kategoriji. Mali takmičari pozdravili su troje najboljih i njihove vodiče, nije bilo suza i razočarenja, već samo čestitki i lepih reči.