Zrenjanin- Ambulanta Specijalne bolnice za rehabilitaciju „Rusanda“ iz Melenaca svečano je otvorena danas u Opštoj bolnici „Đorđe Joanović. 

 

„Ponovnim otvaranjem ambulante u Zrenjaninu našim građanima pružamo jedan novi, moderniji vid lečenja, a ujedno i lakši, jeftiniji i praktičniji. Prema informacijama koje sam dobio od zaposlenih u banji od 600 pacijenata koji imaju potrebu za lečenjem, njih čak 400 je iz Zrenjanina“, rekao je gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura. 

„Nakon 12 godina ponovo je u Zrenjaninu otvorena ambulanta banje „Rusanda“. Od danas će terapijske usluge biti dostupnije građanima kojima je potrebna ova vrsta rehabilitacije. Na dnevnom nivou, za početak, će 150 sugrađana moći da se pregleda i dobije odgovarajuće terapije“, istakla je  dr Zorica Ćulibrk, v.d. direktora Specijalne bolnice za rehabilitaciju “Rusanda”.

Zamenik direktora opšte bolnice Đorđe Joanović dr Vanja Kunkin zahvalio se Pokrajinskom sekraterijatu koji je finansijskim sredstvima omogućio  otvaranje ambulante kao i lokalnoj samoupravi na podršci.

Ambulanta se nalazi u staroj zgradi Internog odeljenja, u prizemlju.

RADNO VREME AMBULANTE

PONEDELJAK – PETAK

OD 15 DO 21h

KONTAKT

0607513083