Reklama

POLISA PRIVATNOSTI

ZR KLIK poštuje Vaše informacije. Kada nam date svoje lične podatke, mi ćemo ih koristiti na način za koji ste nam dali odobrenje. Uopšteno, koristimo Vaše podatke kako bi nam pomogle u pružanju i poboljšanju svojih usluga Vama. Vaši podaci nam dozvoljavaju da komuniciramo s Vama o našim servisima i promocijama.

Posvećeni smo zaštiti Vaših ličnih podataka od momenta kada ih dobijemo. Primenjujemo fizičke, poslovne i tehničke mere bezbednosti. Uprkos našim naporima, ako saznamo za povredu bezbednosti, obavestićemo Vas o tome tako da možete da preduzmete odgovarajuće korake u cilju zaštite.

Takođe, ne želimo da zadržavamo Vaše lične podatke duže nego što su nam potrebni, tako da ćemo ih čuvati samo koliko je potrebno da bismo izvršili ono za šta smo ih prikupili. Kada nam više nisu potrebni, preduzimamo korake u cilju njihovog uništenja, osim ako nam zakon nalaže da ih čuvamo duže.

Ako imate manje od 13 godina, ne želimo da dobijemo Vaše lične podatke, i ne smete nam ih dati. Ako ste roditelj, i smatrate da nam je vaše dete koje je mlađe od 13 godina, dalo lične podatke, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo uklonili podatke vašeg deteta. Pošaljite nam email na info@zrklik.rs.

Posetom i korišćenjem ZR KLIK sajta, pristajete na prakse koje su opisane u ovoj polisi o privatnosti.

Marketing

Vremenska prognoza

loader-image
Zrenjanin, RS
10:31, 19.04.2024.
temperature icon 11°C
raštrkani oblaci
Humidity 53 %
Pressure 1016 mb
Wind 15 Km/h
Wind Gust Vetar: 18 Km/h
Sunrise Izlazak sunca: 05:45
Sunset Zalazak sunca: 19:29