Reklama

POLISA PRIVATNOSTI

ZR KLIK poštuje Vaše informacije. Kada nam date svoje lične podatke, mi ćemo ih koristiti na način za koji ste nam dali odobrenje. Uopšteno, koristimo Vaše podatke kako bi nam pomogle u pružanju i poboljšanju svojih usluga Vama. Vaši podaci nam dozvoljavaju da komuniciramo s Vama o našim servisima i promocijama.

Posvećeni smo zaštiti Vaših ličnih podataka od momenta kada ih dobijemo. Primenjujemo fizičke, poslovne i tehničke mere bezbednosti. Uprkos našim naporima, ako saznamo za povredu bezbednosti, obavestićemo Vas o tome tako da možete da preduzmete odgovarajuće korake u cilju zaštite.

Takođe, ne želimo da zadržavamo Vaše lične podatke duže nego što su nam potrebni, tako da ćemo ih čuvati samo koliko je potrebno da bismo izvršili ono za šta smo ih prikupili. Kada nam više nisu potrebni, preduzimamo korake u cilju njihovog uništenja, osim ako nam zakon nalaže da ih čuvamo duže.

Ako imate manje od 13 godina, ne želimo da dobijemo Vaše lične podatke, i ne smete nam ih dati. Ako ste roditelj, i smatrate da nam je vaše dete koje je mlađe od 13 godina, dalo lične podatke, molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo uklonili podatke vašeg deteta. Pošaljite nam email na [email protected]

Posetom i korišćenjem ZR KLIK sajta, pristajete na prakse koje su opisane u ovoj polisi o privatnosti.

Marketing

Facebook

ZR Klik is at Igraonica Greenfield.

objavljeno pre 1 sat 27 minuta

➡️Zakažite dečiji rođendan u najkomfornijoj igraonici u gradu🎉 ➡️Za avgust i dalje važi POPUST na sve preostale termine u igraonici Greenfield od 30%👌

ZR Klik

objavljeno pre 11 sati 9 minuta

ZR Klik

objavljeno pre 11 sati 22 minuta

ZR Klik

objavljeno pre 11 sati 33 minuta

➡️Vaš novi taxi u gradu- Vaš Taxi 023
📞 023 222555📞
Vaš Taxi 023

ZR Klik

objavljeno pre 12 sati 4 minuta