neda-arneric-naslovna_800_532Zrenjanin- U Kulturnom centru  večeras pred izvođenje predstave „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“, proslavljeni glumci Neda Arnerić i Feđa Stojanović  govorili su za portal ZRklik.

Glumci su se podsetili divnih dana provedenih u Zrenjaninu, Feđa nam je otkrio da mu je davnih dana bilo ponuđeno rukovodeće mesto u zrenjaninskom pozorištu, ali je ponudu odbio. Otkrio nam je da je davnih dana imao i butik u centru  Zrenjanina (u holu Narodnog pozorišta “ Toša Jovanović“) i da su u njemu bile zastupljene kreacije njegove rođene sestre Mirjane Marić.

Neda se predivno oseća u Zrenjaninu u kojem  ima dosta prijatelja. Trenutno ima ponudu za dva scenarija i jedan film, ali za sada ništa ne može da prihvati jer sa ovom predstavom dosta putuje po Srbiji, a uskoro ih očekuje i prekookeanski put.

Pitali smo Nedu Arnerić:U večerašnjoj predstavi  tumačite lik Borke koja je suptilna, emotivna, povučena osoba, gde se takva žena uklapa u svetu u kojem danas živimo, gde je muškarac dominantan?

-Borka je žena kojoj život nije bio naklonjen, verovatno ju je pratilo mnogo nesrećnih ljubavi. Ona je primer da se i u poznim godinama može dogoditi ljubav- poručila je Neda i najavila predstvu „Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo“ koju ona doživljava kao dramu, a ne kao komediju.