sima-batinica_428x600Sport- Poraz takozvane „lude družine“ 1:4 u Novoj Pazovi otežao je već i ovako teško stanje u klubu, a crvena lampica se odavno upalila. Zrenjaninci su oslabljeni izašli na megdan jednom od konkurenata za opstanak i doživeli neuspeh.

Četa trenera Batinice plaća ceh maloj rotaciji igrača, ali i velikom broju novajlija koji se nisu odaptirali na igranje futsala. Svaki poraz boli, ali je svakako i za nauk, vremena za kuknjavu nema, jer u nedelju 23. oktobra Sasovci su domaćini uvek neugodnoj ekipi Novog Pazara.

– Moramo brzo da zaboravimo bolan poraz u Novoj Pazovi jer nas u nedelju očekuje meč protiv uvek nugodnog Novog Pazara – istakao je Milovoje Simo Batinica i dodao :“Pazarci su dobra ekipa i oni su loše starovali u šampionatu, izgubili su meč kod kuće od FON-a i od Letećeg Holanđanina u Vrbasu, pa će želeti da prekinu seriju poraza. Biće to za nas izuzetno teška utakmica, ali ako pružimo svoj maksimum uz podršku verne publike koju pozivam da dođe u nedelju 23. oktobra u 18 časova da nas podrži, možemo doći do pobede. Svaki rezultat sem poraza, mogao bi ekipu iz grada na Begeju da ostavi u igri za opstanak. Uz podršku domaćih navijača, SAS je umeo da na kolena baci mnogo kvalitetnije klubove. Ako se oporave povređeni igrači i fortuna malo pogura žuto – crne bodovi bi mogli da ostanu u gradu na Begeju“.

sas-grupna_800x532