allied-marion-cotillard-brad-pitt-600x450_800_600

Izvor: Paramount movie

NOVINA U KULTURNOM CENTRU ZRENjANINA
Zrenjanin- Ponovo radi bioskop – projekcije najnovijih filmskih ostvarenja –
Svake subote i nedelje u velikoj sali Kulturnog centra prikazivaće se najnovija filmska ostvarenja a u dnevnim terminima predviđeno je emitovanje dečjih filmova.

 

 

-SUBOTA, 3. DECEMBAR

film-vajna_800_452DEČJI ANIMIRANI FILM „VAJANA“ – projekcija – od 16 časova
Neverovatna animirana avantura o tinejdžerki koja kreće u hrabru misiju. Iz Diznijevog studija za animaciju dolazi nam najnovije filmsko ostvarenja – priča o hrabroj tinejdžerki koja kreće u misiju spasavanja svoga naroda – ploveći okeanom sa polubogom Mauijem, tražeći svoj identitet i ispunjavajući zadatak svojih predaka i suočavajući se sa nizom prepreka i avantura….  Film je sinhronizovan na srpski jezik. Glasove glavnim junacima dali su: Marko Kon, Ivona Rambosek, Dejan Lutkić, Dragan Mićanović, Maja Odžaklijevska i Ivana Knežević.
CENA ULAZNICE: 250 dinara.

FILM „SAVEZNICI“ /ALLIED/ – projekcija od 18 časova
Špijunski triler, ratna drama i ljubavna priča u kojoj igraju Bred Pit i Marion Kotijer (Bred Pitt,Marion Cotillar), uzbudljiva ljubavna ratna drama o obaveštajnom oficiru i članici francuskog Pokreta otpora koji se nalaze u smrtonosnim misijama na neprijateljskim i iza neprijateljskih linija…. Režija: Robert Zemekis/Robert Zemeckis.

TREJLER:

CENA ULAZNICE: 250 dinara.
FILM „STADO“ – projekcija od 20h 15’
Domaća komedija – urnebesna satirična komedija o životu iza kamere i stvaranju umetničkog dela – sedme umetnosti…

Režija: Nikola Kojo. Igraju: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nataša Ninković, Nikola Đuričko, Goran Šušljak, Srđan Timarov, Branislav Trifunović i dr.     www.filmstado.com
CENA ULAZNICE: 250 dinara.

-NEDELjA, 4. DECEMBAR

DEČJI ANIMIRANI FILM – „VAJANA“ – projekcija od 16 časova.
FILM – „STADO“ – projekcija od 18 časova.

FILM – „DOLAZAK“ /ARRIVAL/ – projekcija od 20 časova.
Žanr: drama, misterija,SF . Reditelj: Denis Villeneuve. Glavne uloge: Amy Adams i Jeremy Renner. Naučno-fantastični triler o vanzemaljskom dolasku i spuštanju 12-est letilica na različitim lokacijama širom sveta. Najbolji svetski prevodilac i fizičar pokušavaju da otkriju vanzemaljske namere i svrhu njihovog dolaska – da li su doputovali sa dobrim ili lošim namerama kao pretnja čovečanstvu…..
CENA ULAZNICE: 250 dinara.

KARTE SE PRODAJU NA BILETARNICI KULTURNOG CENTRA ZRENJANINA PRE POČETKA PROJEKCIJE.

DOBRODOŠLI!