plakat-vojna-akademija-3_407_600_407x600Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju čitaocu jednu kartu za Film: „Vojna akademija 3 – Novi početak“ koji će biti emitovan u Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u sredu, 16, u terminima od 17, 19 časova, ili  21 sat.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Fecebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo u 16 časova.

O filmu: Prepoznatljiv serijal i prethodna filmska ostavrenja sa velikom glumačkom ekipom, lakog tona i pozitivnog duha učinila je da televizijske i filmske priče aktera Vojne akademije uđu u grupu najgledanijih.

Generacija kadeta koja je osvojila srca miliona gledalaca nastavlja svoje avanture. Poznata lica, zatičemo dve godine pošto su diplomirali. Profesionalne obaveze prepliću se sa privatnim problemima i iskušenjima ovih ambicioznih mladih ljudi, koje veže prijateljstvo za ceo život. Istovremeno, počinje upis novih kandidata na Vojnu akademiju, koji spoznaju da Vojna akademija nije samo vojna škola već i škola života….

vojna-akademija-3_800_430_600x322Igraju: Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Ivan Mihailović, Dragana Dabović, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović i dr.
Režija: Nebojša Nele Garić
Scenarista: Boban Jevtić/Koscenarista: Milan Konjović
Scenario je urađen po motivima priče Gordana Mihića.