naslovna_800x482Zrenjanin- Mesna zajednica „Nikola Tesla“ poklonila je danas  dva televizora za mališane u vrtiću „Maslačak“ . Ceneći tešku materijalnu situaciju  i nedovoljnu opremljenost ove preškolske ustanove u gradu, MZ „Nikola Tesla“ izašla je u susret potrebama najmlađih sugrađana.

 

 

marjanovic_800x593Predsednik MZ Marko Marjanović u prisustvu direktora predškolske ustanove Vladimira Petrovića uručio je televizore vaspitačici Dragani Baždar.

-Pokrenuli smo inicijativu zajedno sa gradskom upravom i gradonačeknim Zrenjanina i danas predškolskoj ustanovi „Maslačak“ poklanjama dva televizora. Ovim pokazujemo da mislimo na naše najmlađe sugrađane i činimo sve da se oni osećeju lepše i prijatnije dok borave u vrtiću- rekao je predsednik mz Marko Marjanović.

 

vaspitacica_800x593-Zahvaljujem se predsedniku mz „Nikola Tesla“ Marku Marjanoviću na donaciji koja je veoma značajna.  Ovom prilikom bih istakla da su roditelji pokrenuli akciju i prikupili deo novca za zamenu pvc stolarije. Pozvala bih naše privrednike ukoliko imaju dobru volju da nam pomognu, svaka donacija bi značila, kao što nam znači i ova koju smo danas dobili, a sve za dobrobit dece- rekla je vaspitačica Dragana Baždar.

 

 

direktor-predskolske_800x532-Lep gest mesne zajednice „Nikola Tesla“ na čelu sa predsednikom Markom Marjanovićem na poklonu  vrtiću „Maslačak“. Ovom prilikom se zahvaljujem i kolegama iz vrtića pre svega vaspitačici Dragani koja je sve ovo i pokrenula, kako bi se poboljšali uslovi. Predškolska ustanova zajedno sa lokalnom samoupravom se trudi da obezbedi što bolje uslove za našu decu. Nadam se da će biti još dobrih ljudi i društveno odgovornih kompanija koje će pomoći na svaki mogući način- rekao je direktor predškolske ustanove, Vladimir Petrović.              

deca_800x532  deca-2_800x593      .