Sport – Uspešan početak drugog dela prvenstva za košarkašice. Na gostovanju u Beogradu Oone  je Radnički sa 63:66, po četvrtinama (14:21, 09:07, 19:22, 21:16).
-Pribojavao sam se ovog teškog gostovanja zato što je to bila prva takmičarska utakmica posle duge pauze, a igrali smo nekompletni, tačnije bez startne četvorke, Danijele Jovanov, koja zbog privatnih obaveza nije mogla da putuje sa nama. Posle velike borbe i maksimalnog zalaganja svih igračica uspeli smo da pobedimo, što će nam sigurno značiti u nastavku takmičenja.
Očekuje nas jako važan meč u sledećem kolu, u nedelju od 17h dolazi nam u goste Karaburma, jedina ekipa koja nas je pobedila ove sezone i sa kojom se borimo za prvo mesto pred play off.
Otežavajuća okolnost je što nam Sofija Olić cele nedelje ima obaveze sa juniorskom reprezentacijom Srbije, ali pokušaćemo da se što bolje pripremimo i da pobedimo jedanaesti put ove sezone u čemu bi nam jako prijala podrška publike. Nadam se da ćemo posle te utakmice biti usamljeni na čelu tabele- izjavio je nakon utakmice trener Marko Marinkov.
Sastav: Marinković 10, Dunai, Palinkaš, Mihajlović 11, Vidrić, Olić 16, Milošević, Bosnić 29, Ratković, Sovilj, Komazec