Zrenjanin-  Na novom filmskom platnu u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina, svake subote i nedelje prikazuju se najnovija filmska ostvarenja, a u dnevnim terminima  dečji filmovi.

Filmski repertoar Kulturnog centra Zrenjanina:

SUBOTA 18. I NEDELJA 19. mart

FILM: „LEPOTICA I ZVER“

Film „Lepotica i zver“ prikazuje se u subotu, 18. i nedelju 19. marta u velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina u terminima od 16 i od 18.30 časova.

Filmska publika ima priliku da pogleda najnoviju verziju bajke i igrane adaptacije animiranog klasika uz veliki broj muzičkih numera. Film je sinhronizovan na srpski jezik, režirao ga je Bil Kondon, a igraju Ema Votson (Bela), Den Stivens (Zver), Luk Evans (Gaston), Ema Tomson (čajnik) i dr. Filmski žanr – fantazija. Film traje 132’.

SUBOTA, 18. mart

FILM „LOGAN“

Film „Logan“ emituje se u velikoj sali Kulturnog centra u subotu, 18. marta od 21 sat. Hju Džejkman igra superheroja iz franšize X-Men. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

NEDELJA, 19. mart

FILM :“KONG: OSTRVO LOBANJA“

Film „KONG: OSTRVO LOBANJA“ prikazuje se z velikoj sali Kulturnog centra u nedelju, 19. marta u terminu od 21 sat. Grupa istraživača – naučnika i vojnika odlazi na neistraženo ostrvo u Tihom okeanu. Radnja filma smeštena je u sedamdesete godine dvadesetog veka. Igraju: Tom Hidlston, Semjuel L. Džekson, Džon Gudman i Bri Larson. Cena ulaznice je 250 dinara.