Sport- U okviru 14. kola Prve Futsal lige u Kristalnoj dvorani ekipa SAS-a poražena je od  odlične ekipe Kalča iz Niša rezultatom 2:4.

Odlično su otvorili utakmicu fudbaleri SAS-a i već u 4. minutu na asistenciju Blažića, Kulić postiže gol za 1:0. Nedugo zatim u 7. minutu Kulić pogađa stativu i na odbitak Blažić postiže  pogodak za 2:0. Fudbaleri Kalče do kraja poluvremena uspeli su da preko Matejeva  smanje rezultat na 2:1.

U nastavku već u 26.minutu sa samo nekoliko metara Ristić postiže gol za egal -2:2. Do kraja susreta dve kontre gostiju iz Niša bile su pogubne za Zrenjanince. Prvo je Živadinović završio tropoteznu akciju u 33.minutu, a u 35.minutu sve je bilo gotovo posle gola Ristića za konačnih SAS 2 Kalča 4.

 

SAS: Radić, Kulić, Blanuša, Marinković, Vukoje, Delić, Milićev, Matijević, Blažić, Mandić, Škorić, Živanov, Radenković. Trener: Milivoj Simo Batinica.

 

Kalča Memoris: Đorđević Milan, Stanković, Đorđević Miloš, Ristić, Stanković Nikola, Pavlović, Ilić, Živadinović, Matejev. Trener: Ristić Aleksandar.

U sledećem kolu fudbaleri SAS-a  igraju u gostima 10. marta od 20 časova protiv ekipe Letećeg Holanđanina iz Vrbasa.

 

Rezultati 14. kola:

Jastrebac – Nova Pazova 4:4

Leteći Holanđanin – FON 0:8

Novi Pazar – Euro Motus 1:3

Deus. Rol. Mošić – Ekonomac 2:2

Smederevo – Metalac Kolorado 4:0

Tabela: