Sport-  FED kup reprezentacija Srbije, odradila je prvi trening u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu pod budnim okom selektorke Tatjane Jačmenica – Jevtić. Ovog vikenda 22-23. aprila naše teniserke očekuju duel protiv Australije u baražu za popunu Svetske grupe II. Selektor naše nacionalne selekcije Jačmenica-Jevtić izvešće podmlađen tim u postavi: Nina Stojanović (126),, Aleksandra Кrunić (132), Ivana Jorović (173). Dejana Radanović (329).

 

 

Selektorka Australije Alisija Molik, odlučila se za ove teniserke: Darija Gavrilova (28), Ešli Barti (85), Desti Ajava (192) Кejsi Delakava (91). U subotu 22.aprila, prvi meč počinje u 13 časova i biće odigrana dva singla. Drugog dana 23.aprila u 13 časova, biće odigrana još dva singla, a ukoliko bude nerešeno 2:2, igraće se dubl koji će odlučiti ukupnog pobednika.

Na prvoj konferenciji za medije koja je danas održana u hali Medison, naša selektorka Tatjana Ječmenica, izjavila je da je atmosfera u timu pozitivna, devojke su u dobroj formi i sve ide po planu.

-Naglašavam da je ovo mlad tim koji je već postigao veliki rezultat, čestitam im na igri i borbenosti. Australija je po rangiranju favorit u odnosu na nas, ali ja sam sigurna da će devojčice dati sve od sebe, da će lavovski da se bore, ostave srce na teren i možemo da očekujemo pobedu- dodala je Ječmenica.

 

 

– Atmosfera je super, mislim da je to najbitnije.Poželela bih  devojkama da uživamo u timskoj atmosferi, da podržimo jedna drugu koliko god možemo, takođe  želim i selektorki da poručim da uživa, svima nam je stalo naročito njoj, jer najteže je gledati nas sa klupe, mnoge stvari zavise od naše igre, ali ona sedi i čeka šta će se desiti i ja joj želim da izdrži – izjavila je u pomalo šaljivom tonu Aleksandra Krunić reprezentativka Srbije.

 

Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima „Eventima“ i portalu ove agencije, dok će u subotu i nedelju biletarnice u „Kristalnoj dvorani“ raditi od 10 do 17 časova. Cene ulaznica su veoma popularne, 200 dinara za jedan dan i 300 za oba.