Sport- U prvoj kontrolnoj utakmici, pod novim rukovodstvom i uz prisustvo predsednika Zorana  Bambija Tošića,  fudbaleri Radničkog su u prijateljskoj utakmici savladali ekipu Proletera 2006 rezultatom 3:0. Bila je to prva  prilika da novi strateg crveno-crnih Predrag Kandić posle tek početih priprema vidi sa čime raspolaže i šta može da očekuje od novopristiglih igrača.

 

 

 

Sam početak utakmice protekao je u međusobnom odmeravanju snaga, da bi u 29.  minutu  Knežević udarcem iskosa sa 25 metara iznenadio golmana Protića i postigao gol za vođstvo Radničkog. Posle prodora Kovačevića po desnoj strani, Matić je nesebično preskočio loptu, a Dučić u 65. minutu  postiže gol za 2:0.  Gol za konačanih  3:0 nakon velike greške odbrane Proletera  u 74. minutu rutinski postiže Kovačević i stavlja tačku na ovu utakmicu.

 

 

Radnički Zrenjanin: Jevremov, Grbić, Petrov, Knežević, Radenković, Šarenac, Živanov, Dučić, Zakić M, Kovačević, Matić,  u igru su ulazili još: Cvijetić, Vasić, Vidić, Zakić V., Šemić, Magda, Gardinovački i  Rudan.

Ekipa Proletera i zajednička fotografija oba tima.

 

Proleter 2006: Protić, Savičić, Dologušin, Katin, Oljača N., Ružić, Teljigović, Jović, Aranitović, Balaž, Oljača A.,  u igru su ulazili još: Kragulj, Perutka, Babić, Eleta, Knežević, Milin, Spasojević i Bojanić.

Utakmicu je sudio Bjelić Dušan.

 

Zoran Tošić sa roditeljima i potpredsednikom Blažićem prati prvu utakmicu svog kluba.

Sledeću kontrolnu utakmicu fudbaleri Radničkog odigraće u gostima protiv Kikinde, a meč je zakazan za sredu.