IZMENE U GRADSKOM SAOBRAĆAJU

Zrenjanin- Na inicijativu Grada Zrenjanina kompanija “Net – bus” uvela je određene izmene u sistemu javnog gradskog i prigradskog prevoza putnika.

 

Grad je tu inicijativu pokrenuo u nameri da poboljša kvalitet javnog prevoza uzevši u obzir i primdbe i potrebe građana u određenim delovima grada, a očekuje se da će u skorije vreme promena u javnom prevozu biti i kada je reč o prigradskom prevozu.

Kako je iz Odeljenja za urbanizam – Odseka za saobraćaj rečeno, nove izmene tiču se tri gradske linije:

Linija broj 3 – Fabrika stanica – Gradnulica, od 10. avgusta ulazi u Radničku ulicu, dok Linija broj 10 – Crnogorska – Centar – Bagljaš ponovo ulazi u naselje Stari Bagljaš i prolazi Stražilovskom i Ulicom Dušana Vasiljeva.

Linija broj 4 – M. Kolonija – Autobuska stanica – Bolnica od 11. avgusta saobraća po redovnom, zimskom redu vožnje.

Iz kompanije “Net – Bus” navode da trenutno važi letnji režim vožnje, a da će od 1. Septembra biti vraćen zimski režim, sa većim brojem polazaka.

 

Izvor:zrenjanin.rs

Povezani članci

1 Comment

  1. Ljiljana

    Hajde neka se oglase nadležni iz Gradskog saobracaja, da nam konacno objave detaljni vozni red gradskih linija! Sve ste ispomerali a nigde niste objavili koja linija kad i kuda saobraca. Nema konkurencije pa nema postovanja prema putnicima. Ne morate nam praviti mobilnu aplikaciju niti obaveštenja na stajalištu ali bar dajte pisani vozni red da se zna bar nešto. Hvala na razumevanju!

    Reply

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap