Zrenjanin- U nedelju,  20. avgusta, 2017. godine u Zemunu na „Gardošu“ održano je tradicionalno takmičenje „Zemun 2017“ i peto kolo mini lige Beograda. Takmičari Kajak kluba Begej osvojili su dva zlata, dva srebra i tri bronzane medalje, na čelu sa trenerom Juhasom, a najbolji kao i do sada bio je David Kovačević koji je u svojoj kategoriji dečaka 2005. godište osvojio zlatnu medalju u mk-1 na 500 metara, zlato su još osvojile Biljana Vukov i Beatrix Orban u K-2 za pionirke na 500 metara, dok su za kadetkinje u istom sastavu osvojile srebrnu medalju.

Biljana Vukov je u K-1 za pionirke osvojila bronzanu medalju, dok je u istoj trci Beatrix Orban osvojila četvrto mesto. Vilmoš Kopi je u kategoriji Mk-1 godišta 2004. osvojio srebrnu medalju, a u istoj trci Nikola Tatalović osvojio je sedmo mesto.

Zajedno u u mk-2 u istoj kategoriji Nikola i Vilmoš osvojili su četvrto mesto. Nikoleta Kočiš u trci devojčica 2007. godište osvojila je bronzanu medalju. Učestvovali su još i Maksimilijan Hamond u trci mk-1 dečaka 2006. godište i osvojio četvrto mesto, Bojana Kojčić u kategoriji devojčica 2005. godište osvojila peto mesto, a Matija Bajkučin u kategoriji dečaka 2005. godište 9. mesto, išla je još i Ana Horvat koja nije veslala svoju trku zbog loših vremenskih uslova.