Zrenjanin- U ponedeljak, 28. avgusta u Zrenjaninu počinju 32. „Dani piva“, koji  će se održati na petnaest lokacija. Ove godine manifestacija će trajati sedam dana i  očekuje se preko  pola miliona posetilaca. Tradicionalnim vatrometom i koncertom grupe Legende u  utorak, 29. avgusta, svečano će biti otvorena manifestacija.

 

Povodom početka manifestacije danas je održana konferencija za novinare u Gradskoj bašti na kojoj su se obratili gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, direktor Turističkog centra Zrenjanina Zoran Ljubotina, PR manifestacije Jadranka Janković Nešić, direktor Zrenjaninske filharmonije Roman Bugar, frontmen grupe Kal Dragan Ristović, kao i osnivač grupe Legende Lazar Marin.

Gradonačelnik Janjić pozvao je sve sugrađane i goste da dođu u što većem broju i podsetio je da su prošlogodišnji “Dani piva” bili izuzetno uspešni i rekordno posećeni, a da ovogodišnji treba da budu još bolji, te da su  program i organizacija tako koncipirani.

-Ove godine manifestacija  traje sedam dana, od 28.  avgusta do 3. septembra, te s obzirom na kvalitet i atraktivnost programa, očekujemo preko 500.000 posetilaca -istakao je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić i dodao da bezbednost posetilaca tokom manifestacije mora biti na najvišem mogućem nivou.

 

Zrenjaninska filharmonija nastupaće u četvrtak, 31. avgusta, na Tgu slobode sa preko sedamdeset, muzičara na sceni i specijalnim gostima, pobednicima velikog takmičenja Prvi glas Srbije, Mirnom Radulović i Davorom Jovanovićem koji će izvoditi najpoznatije numere iz Srpske kinematografije.

 

Pogledajte  program manifestacije 32. „Dana piva“:

TRG SLOBODE :

Četvrtak 31.8. 21h ZRENJANINSKA FILHARMONIJA
Petak 1.9. 22h BIJELO DUGME
Subota 2.9. 22h VAN GOGH
Nedelja 3.9. 22h MARINKO i NIKOLA ROKVIĆ

ŽITNI TRG :

UTORAK 29.8. 21h LEGENDE / 23h VLATKO STEFANOVSKI
SREDA 30.8. 21h KEPA&THE FREE SPIRITS / 23h GRIVA
ČETVRTAK 31.8. 21h LAKI KEŠ / 23h ATHEIST RAP
PETAK 1.9. 21h TRIBUTE ZEPPELIN & AC-DC / 23h ATOMSKO SKLONIŠTE
SUBOTA 2.9. 21h PERPETUM MOBILE / 23h GOBLINI
NEDELJA 3.9. 21h GIFT / 23h KAL