Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak. 15. septembra, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Cara Lazara, od Nјegoševe do Sarajevske i Manastirska, od Cara Dušana do Cara Lazara u periodu od 8.30 do 13.30 časova.

Novi Itebej– Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 15. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice: Sutjeska i Košut Lajoša od P. Šandora do Sutjeske u periodu od 9 do 13 časova.

Novi Bečej– Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 15. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice:Pave Sudarski, Jagićeva, Ž. Grujanova, kao i delovi sledećih ul.: S. Miletića, od Vuka Karadžića do Aračke; H. Velјkova, od Vuka Karadžića do Narodnog fronta; Branka Radičevića, od Karđorđeve do Aračke; Karađorđeva, od Branka Radičevića do Miloševačkog puta; Miloševački put, od Ž. Grujanova do Karađorđeve i Narodnog fronta, od M.Tita do Branka Radičevića u periodu od 9.30 do 11 časova, dok će ulice: 15. Maja, Slavka Babića i Grmečka, celo naselјe: Novo selo, kao i delovi sledećih ul.: Miloševački put, od Slobodana Perića prema Novom Miloševu (leva strana) i 5. Oktobra i Marka Oreškovića, od Miloševačkog puta do Prvomajske ostati bez struje u periodu od 7.30 do 13 časova.

Boka- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 15. septembra, bez struje će ostati sledeće ulice: Žarka Zrenjanina, Milana Zečara, S. Marinković od M.Tita do Proleterske i M. Tita od Milana Zečara pa prema Tamišu.