Sport- Fudbaleri Radničkog u 5. kolu  Srpke lige  grupa Vojvodina poraženi su u gostima protiv ekipe Cementa rezultatom 3:1.

OD SADA REZULTATE I TABELE SRPSKE LIGE VOJVODINA KAO I PODRUČNE LIGE MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU U SARDNJI SA SRBIJASPORT.NET POD RUBRIKOM http://www.zrklik.com/srpska-liga-vojvodina/

Već na samom početku utakmice domaćini su krenuli veoma ofanzivno i imali su čak šest kornera u prvih 15. minuta igre. U 21. minutu nakon asistencije Gajića, Tepić postiže gol za vođstvo ekipe Cementa. Tri minuta kasnije fudbaleri Radničkog su iskoristili zbunjenost odbrane Cementa i izjednačili nakon autogola Bajića.

U finišu prvog poluvremena u 40. minutu,  Gajić se lepim udarcem upisuje  u listu strelaca za 2:1. Tačku na utakmicu stavio je efektnim golom iskosa u 84. minutu Mitrović za konačnih 3:1 za ekipu Cementa.

FK Cement: Đurikin, Kremenović, Stojaković, Bajić, Pavlović, Miletić (Tanasić), Velemir (Ilić), Kojičić, Gajić (Matić), Tepić i Mitrović.

FK Radnički: Radović, Grbić, Jovanov, Kiš, Krstinić, Rudan (Knežević), Blažić, Kovačević, Dačaj (Matić), Šarenac (Oljača), Zakić.

OD SADA REZULTATE I TABELE SRPSKE LIGE VOJVODINA KAO I PODRUČNE LIGE MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM SAJTU POD RUBRIKOM http://www.zrklik.com/srpska-liga-vojvodina/