POTREBAN VAM JE PIKADO ZA  LOKAL – NA PRAVOM STE MESTU

Pikado je zanimljiva takmičarska igra za razonodu i idealna za druženja u Vašem lokalu. Naš nov  vrhunski profesionalni pikado aparat za Vaš lokal na obostrano zadovoljstvo, jer ZARADU DELIMO!

Na CYBERDINE aparatima (jedini ovakve vrste u republici Srbiji) zvanično se igra Evropsko prvenstvo u pikadu. Aparat je osiguran, potpuno legalan i pružamo servis u roku od 24 časa u slučaju bilo kakvog kvara. Čitač novca je na svakom našem aparatu i prima papirne novčanice svih apoena, kao i metalne kovanice od 10 i 20 dinara.

Ako želite da ostvarite saradnju sa nama i postavite jedan od naših aparata u Vašem lokalu, pozovite nas – RAFTING PIKADO KLUB VB ZRENJANIN

KONTAKT: 064/ 811 68 68

Nakon potpisivanja ugovora o saradnji dobićete osam kompleta po tri strele i 1000 vrhova. NUDIMO POSEBAN DOGOVOR OKO USLOVA POD KOJIM JE APARAT KOD VAS.

Interes, sem zarade je stvaranje dobre baze za pikado sport, pravljenjem što više pikado klubova u mestima gde su naši aparati postavljeni.

Pikado je takmičarska igra u kojoj jedan ili više igrača bacaju strelice iz ruke u okruglumetu promera 45,7cm. Meta je podeljena na delove i svakimod njih nosi određen broj bodova. standarna udaljenost igrača od pikada je 2,37 metara, a meta je obešena  na zid visine 1,73metara. Cilj igre je dobiti što više bodova.

Pikado će zvanično biti olimpijski sport 2020. godine na olimpijadi u Tokiju!

UKOLIKO ŽELITE DA SVOJ LOKAL OPREMITE SA NAJBOLJIM PIKADO CYBERDINE  APARATIMA NA PRAVOM STE MESTU!

Foto: Igor Bajić