Sport- Ovog vikenda počela je Mini maxi fudbalska liga u Zrenjaninu za pet uzrasnih katerija (igrači rođenih od 2006. do 2010. godine). Učestvovaće 42 ekipe sa preko 500 dečaka i devojčica . Prvog vikenda gost je bio direktor MMFL Srbije, Marijan Menićanin i poželeo uspešnu sezonu u Sportskom centru „Bambi“.

Sa leva na desno: Velibor Mladenović, Marijan Menićanin i Darko Tošić

-Naš cilj je da deca uživaju u fudbalu, demonstriraju svoje fudbalsko umeće i postižu golove, a mi ćemo se potruditi da budemo dobri domaćini svim ekipama – istakao je direktor MMFL Zrenjanin, Darko Tošić.
– Izuzetno sam zadovoljan što smo i ove godine deo tradicionalnog karavana Mini maksi lige koji se igra u celoj Srbiji. Mnogo je bitno da mi kao Sportski centar Bambi budemo dobri domaćini, da bude sve organizovano na vrhunskom nivou i da omogućimo svim ekipama da se takmiče. Kada su u pitanju deca, rezultat je u drugom planu tako da se nikada ne opterećujemo time, jer rezultat će doći  sam po sebi.
Prošle godine Akademija Bambi je bila prvak Srbije u dve generacije, a u dve  generacije smo bili vicešampioni. Opet će nam se pružiti prilika da budemo domaćini   završnice Mini maksi lige, jer smo se iz godine u godinu pokazali kao dobri organizatori, pogotovo za prvaka Srbije Mini maksi lige. Nadamo se da će nam  direktor lige i ove godine ukazati čast da organizujemo finale u nekom od godišta.
Najbitnije  je da omogućimo deci takmičenje u zimskom periodu i  da uživamo u fudbalu koji deca pokazuju iz vikenda u vikend. U Mini maksi ligi  učestvuje veliki broj kvalitetnih ekipa i  samo takmičenje je veoma kvalitetno,  sigurni smo da će i ove godine  svi uživati u dobrom fudbalu, lepim akcijama, golovima i da će se deca pre svega radovati, a ko će na kraju poneti titulu najbolje ekipe manje je bitno- rekao je Darko Tošić.
Akademija Bambi trenutno ima oko 150 dečaka od 2005. do 2011. godišta u sedam kategorija sa kojima rade sedam trenera, kao i trener golmana.