Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 17. novembra bez struje će ostati deo naselјenog mesta, prikazan na skici broj 1  datoj u prilogu u periodu od 9 do 14 časova, dok će deo naselјenog mesta, prikazan na skici broj 2 datoj u prilogu + zgrade Ruže Šulman brojevi: 1 – 9, 23, 31 – 40, 43 – 44, 47 – 49 u periodu od 8.30 do 12 časova.

Taraš- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 17. novembra bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Ž. Zrenjanina, od ugla sa M. Tita do kraja prema Tisi i Proleterska, od S. Markovića do P. Drapšina u periodu od 9 do 11 časova.

Novo Miloševo- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 17. novembra bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Petra Plavkića, od dr Đorđa Jovanovića do Maršala Tita i Maršala Tita, od Petra Plavkića do Sonje Marinković u periodu od 9 do 11 časova, dok će deo ulica: Maršala Tita, od Svetozara Markovića do Sonje Marinković ostati bez struje u periodu od 12 do 13 časova.

Banatsko Veliko Selo, Novi Kozaci- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 17. novembra bez struje će ostati deo B. V. Selo od centra prema N. Kozarcima. U N. Kozarcima ulica Sutjeska od ulice K. Petra prema B. V. Selu i ulica K. Petra od  Sutjeske do Kosovske i  P. Drapšina od B. Ćopića do Kosovske ulice u periodu od 9 do 13 časova.

Skica broj 1

Skica broj 2