Sport- Fudbaleri Radničkog danas su ugostili imenjake iz Nove Pazove i u veoma tvrdoj utakmci nakon preokreta  u 89. minutu  prelepim pogotkom Milivojeva došli do četvrte pobede u nizu.

Došli su gosti u ranoj fazi meča do gola, u devetom minutu Krstović na asistenciju Rajaka postiže gol sa  sedam metara i vođstvo gostiju od 1:0. Nakon primljenog gola krenuli su fudbaleri Radničkog da pritiskaju goste i u 21. minutu nakon kornera koji je izveo Krstinić, Dučić prebacuje loptu  do Kiša koji je glavom šalje iza leđa golmana Trifunovića za izjednačenje rezultata. U 49 . minutu Milivojev izvodi korner, Jovanov je glavom šalje u gol, ali golman Trifunović odlično reaguje te nakon odbitka ona dolazi do Kiša koji   opet šutura, ali nakon intervencije odbrambenih igrača gostiju stiže do golmana.

Imao je Milivojev u 71. minutu nakon prodora  i dodavanja Šarenca odličnu priliku za gol ali je nije iskoristio. Gosti su nakon brze kontre u 86. minutu mogli do vođstva, ali ih je u tome sprečio kapiten Grbić koji je šut Krstovića glavom izbacio sa gol linije.

Debitant Zoran Šemić

Na oduševljenje publike pred sam finiš meča u 89. minutu, Zakić dodaje loptu iskusnom Milivojevu koji je prima i nakon izvanrednog šuta sa 20 metra šalje tik do leve stative golmana gostiju za velikih 2:1 i četvrtu pobedu u nizu.

Teška utakmica znali smo da je Radnički iz Nove Pazove odlična ekipa, to su danas pokazali. Mi smo slabo ušli u meč, ali nismo odustali i ovo je drugi put u toku prvenstva da dajemo gol u 90 minutu i dobijamo utakmicu. Momci su sigurno zaslužili ovo, kako rade i kako se ponašaju sve zasluge za njih i na kraju zaslužena pšobeda- istakao je trener Radničkog Predrag Kandić.

 

 

 

FK Radnički: Radović Nemanja, Šemić Zoran (Šarenac), Grbić Nikola, Jovanov Bogdan, Rudan Miodrag, Krstinić Nikola, Matić Žarko (Mastilo), Milivojev Miljan, Kovačević Marko, Kiš Robert, Dučić Ognjen(Zakić), zamenici igrača: Jevremov Stefan, Petrov Aleksandar, Zakić Vladimir, Šarenac Mile, Zakić Miloš

Slavlje nakon meča u svalčionici

Radnički Nova Pazova: Trifunović Mijat, Lalić Milan, Zlatović Uroš, Zdravković Nemanja, Krstović Dejan, Markišić Filip, Saračević Dragan, Svilenković Branislav, Rajak Dalibor, Rajkovača Davor,  Petković Nikola, zamenici igrača: Đurić Nenad, Đurković Nikola, Todorovoć Miodrag, Zorić Nikola, Rauković Dragan, Cvetković Dragan, Travica Lazar.