Jovan Blažić ponovo u ekipi SAS-a

Sport- Futsaleri SAS-a u 10. kolu Druge Futsal lige  nakon preokreta u poslednjim minutima meča, uspeli su da pobede ekipu Ekonomista i zabeleže sedmu pobedu u prvenstvu. Nakon ove pobede SAS deli prvo mesto na tabeli sa ekipom Sopota.

Počelo je veoma loše za ekipu Sime Batinice, jer su gosti u prvih 5 minuta propustili par izglednih šansi i u 10 minutu nakon slobodnog udarca koji je izveo Dedić, na drugoj stativi Veličković šalje loptu u gol za vođstvo gostiju od 1:0. Usledio je pritisak igrača SAS-a, ali nije urodio plodom do kraja prvog poluvremena.

Već na startu drugog poluvremena u 3. minutu Blanuša postiže gol za izjednačenje.  Nastavljao se pritisak domaćih i na oduševljenje prisutne publike dva minuta pre isteka utakmice na asistenciju Delića iz auta, Kulić postiže gol za pobedu i prvo mesto na tabeli.

 

U sledećem kolu, 11. decembra,  futsaleri  SAS-a gostuju ekipi  Ivanjice.

SAS Zrenjanin: Radić Đuro, Blanuša Ljubiša, Kulić Nenad, Delić Savo, Šarenac Nedeljko, Milićev Nemanja, Rackov Vanja, Rašić Darko, Škorić Aleksa, Bunijevac Nebojša, Aranitović Igor, Blažić Jovan, Radenković Dušan.

 

SC Ekonomist: Grujić Filip, Jovović Vladimir, Šmrkić Marko, Veličković Dejan, Aleksić Stefan, Orović Milan, Stamenković Marko, Rakić Miloš, Popović Stefan, Dodić Milan, Stojković Vladimir, Jović Nikola, Paunović Uroš.

TABELA: