Još dve nove karike u trgovačkom lancu GOMEX-a od petka, 29. decembra su maloprodajni objekti „Bavanište“ i „Pavliš“ u istoimenim naseljenim mestima.

Supereta „Bavanište“ u opštini Kovin prostire se na 240 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno deset novih kolega i koleginica. MPO „Bavanište“ raspolaže sa tri kase, mesaricom, voćaricom, mlekaricom… i uređen je po GOMEX standardima predviđenim za superete. Potrošačima je asortiman od blizu 5000 artikala na raspolaganju za kupovinu radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

 

Mini market „Pavliš“ u opštini Vršac prostire se na 96 m2 prodajnog prostora, a nakon završene obuke u našem Trening centru, ovde je zaposleno pet novih kolega i koleginica. Objekat raspolaže sa jednom kasom, a radno vreme je radnim danima i subotom od 07 do 21h kao i nedeljom od 7 do 13h.

Posebno smo ponosni što ćemo i u ovim prodavnicama biti u prilici da našim potrošačima ponudimo brojne artikle robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju naše kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju su izuzetno pozitivne, što nam je dobar signal da će i kupci u MPO „Bavanište“ i „Pavliš“ deliti slično iskustvo.