Turistička agencija „RELAX“, povodom 40. sajma turizma,  organizovala je prezentaciju, jedninstveno druženje za novinare, turističke radnike i prijatelje u lovačkom dvorcu Kaštel Ečka nadomak Zrenjaniina.

Naša poznata glumica Lidija Vukičević svojom glumom i pesmom upotpunila je prezentaciju.

 

Predstavnici renomirane turističke agencije i hotelijeri predstavili su ovogodišnju vrhunsku ponudu i istakli da je sve spremno za letnju sezonu.

 

 

Suvlasnik turističke agencije Relax Jože Režonja rekao je da je agencija za ovu sezonu pored Istre, Dalmacije, ostrva Hvar, Brač, Korčula, Pelješac, Crne Gore, Grčke Makedonije pripremila i tematske programe, kao na primer  branje mandarina u dolini Neretve i branje maslina.

 

– Naši gosti mogu naučiti  kuvati dalmatinske brodete, doživeti tradicionalni način života, a naravno sve to uz mnogo druženja i muzike. Imamo i branje lekovitih biljaka na ostrvu Hvar uz predavanje na kojima se gosti upoznaju sa maslinarstvom, uljima i tradicijom – naglasio je  Režonja.

 

Olga Belec predstavnik Hotela Diana istakla je da hotel nudi boravak u modernim sobama, kao i niz drugih usluga koje boravak čini nezaboravnim.

Hotel Diana se nalazi u sredini Prekmurje ravnice, u centru Murske Sobote. Hotel je idealan  za velike poslovne sastanke i turistička putovanja sa odličnom tradicionalnom kuhinjom, a pruža i brojne mogućnosti za sport i rekreaciju, zabavu i putovanja u okolini.

-Našim gostima nudimo 97 soba sa svim blagodatima gradskih hotela: kupatilo sa klimatizovanim sobama tušem, SAT TV, internet konekcijom. Vellness centar „nebesko polje“, koji uključuje bazen sa termo-mineralnom vodom, sauna, fitnes centar i usluge masaže. Poslovni prostor, koji obuhvata višenamenski prostor za kongrese, seminare i druge poslove i društvene događaje. Hotel može da primi do 550 osoba. Bogata gastronomska ponuda; bogatstvo ukusa. U restoranima Diana i Sklejca gostima nudimo odabrane lokalne, nacionalne i internacionalne kuhinje. Poslastičarnica Dijana sa 50 godina tradicije našim gostima nudi izvrsne slatke poslastice- rekla je Olga Belec.

 

Pored ponude sa najboljim odnosom cena i kvaliteta, mnogih pogodnosti, turistička agencija Relax  nudi jedinstven odmor na Jadranskom, Crnogorskom  ili  Grčkom primorju, berbu mandarina, maslina, kao i nezaboravno  druženje uz pesmu i najbolja vina.

 

Zlatna dolina i Hrvatska Kalifornija su česti nazivi za dolinu Neretve zbog njene izuzetno bogate zemlje i zlatnožutih plodova mandarina na nepreglednim plantažama.

-Turistička agencija Relax International je specijalizovana agencija za Jadran, osim toga nudimo i aranžmane u severnoj Grčkoj, Krfu, Halkidikikiju, kao i u Olimpiskoj regiji. Ono što mi jedini nudimo je autobuski prevoz za Hvar. Imamo polaske  svakoga petka po veoma povoljnim cenama i garantujemo da je bezbedno i prelepo, a to dokazuje veliki broj prezadovoljnih turista koji su koristili naše usluge – rekao je  direktor  agencije Relax International, Mihajlo Jovanović.

Hvar kao jedno od najlepših ostrva na Jadranu i ove godine je najpovoljnije u ponudi turističke agencije Relax International, a ono što je posebno zanimljivo je to što su polasci organizovani i iz Zrenjanina.

Hvar je najsunčanije ostrvo hrvatskog primorja što ga, uz blagu mediteransku klimu i lepotu prirode, svrstava u red najboljih za odmor, 2.726 je godišnji prosek sunčanih sati na Hvaru.

Hvar je na glasu kao ostrvo dobre zabave, jer se u letnjoj sezoni organizuju fantastične žurke na kopnu, ali i na jahtama usidrenim u blizini ostrva. Zbog toga važi za ostrvo sa najboljim noćnim provodom na Jadranu. Žurke traju doslovno cele noći, a gosti mogu da posete i veliki broj kulturnih dešavanja.