ZRENJANIN-Ljubav i cveće su uvek u modi. Iako trebamo da ljubav slavimo svakodnevno, postala je tradicija da 14. februara na Dan zaljubljenih posebno obradujemo voljenu osobu. Ono što će svakako obradovati većinu pripadnica nežnijeg pola je buket cveća, cvetni aranžman, cvetna korpa sa slatkišima, pa čak i jedna crvena ruža.

„Mi smo tu da vam pomognemo u odabiru cveća i ostalih detalja, kako bi vam ovaj praznik bio nezaboravan“ – poručuju zaposleni u cvećari „Jasmin“.

-Mi iz JKP „Čistoća i zelenilo“ odnosno cvećare „Jasmin“ za taj dan našim klijentima preporučujemo ruže (bele kao dokaz istinske, nežne ljubavi i crvene kao dokaz velike strasti) ali isto tako orhideje, ljiljane, hrizanteme, gerbere i druge vrste cveća koje je takođe jednako lepo i atraktivno. Takođe, u ponudi su i atraktivne korpe aranžirane cvećem i slatkišima po želji kupaca, dekorisane raznim detaljima ljubavnih motiva. Naše ljubazno i stručno osoblje će se potruditi da cvetni aranžman ostavi nezaboravan utisak na vašu voljenu osobu. Nalazimo se u ulici Svetosavska broj 2. Najbolji pokazatelj uspešnog poslovanja cvećare „Jasmin“, je veliki broj komitenata i kupaca koji nam uvek ukazuju poverenje- istakla je  Danijela Tančić, PR JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin.

 

Radno vreme naše cvećare je radnim danima i subotom od 7-20 časova.Porudžbine primamo i putem telefona 023/536-772. Neka naše cveće bude deo vaše ljubavne sreće!