Sport- U sklopu pripremnih utakmica pred start prvensta u Srpskoj ligi, fudbaleri Radničkog bili su u subotu  gosti ekipi Teleoptika. U jednoj pravoj prijatelskoj utakmici na lepom terenu i po lepom vremenu za ovo doba godine, popularni „optičari“ ostvarili su pobedu rezultatom 2:0, ali treba napomenuti da su fudbaleri Radničkog pružili dostojan otpor i odigrali jednu jaku i kvalitetnu utakmicu.

Oba gola za  Teleoptik postigao je  Minić u 32. i 76. minutu.

Tradicionalno u pripremnom periodu igramo utakmice sa Teleoptikom, za nas jedna jako dobra provera protiv ekipe koja je iz višeg ranga. Ispostavilo se nakon današnje utakmice da je i za njih ovo takođe bila  jedna kvalitetna i jaka utakmica. Rezultat u ovom delu priprema je u drugom planu, ali uvek je lepo videti da smo u dobrom delu prvog poluvremena bili u egalu.  Dobra prilika da naše mlade igrače  odmerimo sa igračima iz višeg ranga takmičenja, izuzetno  lep teren i  dobri domaćini, tako da smo svi zadovoljni. Na leto ćemo upututi poziv da i oni budu naši gosti i da tu saradnju još više produbimo.

Očekuju nas dve utakmice u narednom periodu, protiv ekipe Dunava iz  Starih Banovca i ekipe Rakovice, koju trenira bivši igrač Partizana Alber Nađ. Gledamo da igramo sa što više različitih i kvalitetnih ekipa, zadovoljan sam dosadašnjim tokom priprema i  sve ide po planu- istakao je Darko Tošić sportski direktor FK Radnički.

FK Teleoptik: Mitrović, Krstić, Islamović, Minić, Ilijazi, Popović, Dapčević, Nišić, Savić, Lakčević, L. Čermelj. U igru su još ulazili : Stailković, Šehović, Sekulović, Kojić, Jurić i Lemić.

FK Radnički : Radović, Knežević, Grbić, Jovanov, Kiš, Šarenac, Radosavljević, Zakić, Bakoš, Milivojev, Krstinić. U igru su još ulazili : Stojkov, Šemić, Dačaj, Bjelica, Rudan, Petrov, Lisičić-Vuković, Oljača, Milin i Teljigović. Trener : Predrag Kandić.