Sport- Fudbaleri Mladosti iz Lukićeva počinju prolećni deo sezone sa ciljem da značajno poprave stanje na tabeli. Trenutno 11. mesto i samo 17 bodova nisu potvrda kvaliteta koji ima ovaj sastav.


Već na startu prolećnog dela sezone Lukićevljane očekuje težak ispit, jer su domaćini drugoplasiranom Banatu iz Čente. Mladost je za naredna iskušenja angažovala čak sedam igrača: Dušan Savić (Napredak, Čestereg), Ivan Vasić i Filip Savljević (Radnički, Zrenjanin), Filip Subu (OFK Stajićevo), Marko Govedar (Proleter 2006), Jovan Čokulov (Radnički, Sutjeska) i Despot Višković (Jedinstvo, Surčin).

Za novi početak, stigla je i nova sportska oprema. U okviru akcije „Novi dresovi za nove šampione“ Kompanija Mocartbet je poklonila Mladosti dve garniture dresova. Akcija se sprovodi radi popularizacije sporta u lokalnim sportskim klubovima.

U ime kompanije Mocart dresove je uručila Suzana Vujičić, asistent menadžera podregiona, a na svečanosti su bili fudbaleri Aleksandar Stefanov, Milinko Jovanović, Luka Arsić, Đorđe Nikolić i Aleksandar Rakić, kao i članovi uprave Mladosti Gvozden Nikolić, Radenko Josipović i Tomislav Bačić.