Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 9. marta, bez struje će ostati ulice prikazane na skici datoj u prilogu u periodu od 11 do 13 časova.

Krajišnik- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 9. marta, bez struje će ostati kompletno naselјeno mesto u periodu od 9 do 14 časova.

Mokrin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 9. marta, bez struje će ostati ulica Đure Jakšića od ulice Uroša Kuzmanova do Svetog Save;  Markovih od  Đure Đakovića prema kraju; Svetog Save parna strana od Milana Malenčića do  Đure Jakšića u periodu od 9 do 13 časova.

Taraš- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 9. marta, bez struje će ostati ulice: Proleterska od P. Drapšina do B Kidriča i P. Drapšina od M.tita do Proleterske u periodu od 9.15 do 10 časova.

Elemir- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u petak, 9. marta, bez struje će ostati delovi sledećih ulica: Toze Markovića, od dr Laze Mijatova do Đure Jakšića; Lenjinova, od dr Laze Mijatova do pola prema Žarka Zrenjanina; dr Laze Mijatova, od Toze Markovića do Lenjinove; Nјegoševa, od Lenjinove do M. Subote i Zmaj Jovina, od pola između B.Mijatova i Toze Markovića do dr Laze Mijatova u periodu od 9 do 13 časova.