Zrenjanin- Za sve posetioce koji su planirali da prvomajske praznike provedu na Motelu ili na Tisi, treba istaći da se ovih dana preduzimaju sve neophodne mere za uređenje prostora za boravak posetioca, tako da će naše sugrađane dočekati potpuno uređena izletišta. Vrši se redovno košenje travnatih površina, a što je najvažnije, izletišta su tretirana protiv krpelja i komaraca.

Turistička organizacija organizuje  prigodan program, a obezbeđeno je i ozvučenje sa kojeg će se puštati muzika. Na oba izletišta posetiocima su na raspolaganju tereni za sport i rekreaciju, a tokom 1. i 2. maja na Motelu će biti puštana muzika sa centalnog ozvučenja, dok će najmlađima biti na raspolaganju tramboline i tobogan na naduvavanje.

 

Na izletištu “Tisa” svim posetiocima na raspolaganju su usluge kampirališta po sledećim cenama:

  •  Iznajmljivanje prostora za postavljanje šatora do 4 osobe za 1 dan iznosi 220,00 dinara
  • Iznajmljivanje prostora za postavljanje kamp prikolice za 1 dan iznosi 220,00 dinara

 

Mole se svi posetioci da roštilj peku isključivo na mestima koja su za to predviđena, te da preduzmu sve neophodne radnje kako bi sprečili eventualne požare.

Gradska stambena agencija pobrinula se da ovogodišnji prvomajski praznici proteknu u najboljem redu, a sve to uz odličnu saradnju sa JKP „Čistoća i Zelenilo“ i JKP „Vodovod i kanalizacija“.   Radnici JKP „Čistoća i Zelenilo“ uveliko izvode radove  na  košenju trave , orezivanju i skupljanju grana i odnošenju smeća. Mi smo obezbedili osoblje koje će održavati higijenu u toaletima kako na Motelu tako i na Tisi, juče smo u saradnji sa JKP „Vodovod i kanalizacija“ pročistili kompletnu kanalizaciju u tim toaletima i spremno dočekujemo prvomajske praznike – rekao je  Dragomir Radovanac izvršni direktor JP Gradska stambena Agencija i istakao da su ove godine dobijena sredstva od Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija  za rekonstrukciju talpe na Tisi u vrednosti od 5 miliona dinara i da će radovi uskoro početi.