U organizaciji internet portala NMR Info i Foto kluba CD13 iz Zrenjanina, a u saradnji sa mesnom zajednicom Jaša Tomić i podrškom Turistiške organizacije opštine Sečanj i pokroviteljstvom opštine Sečanj biće održan drugi po redu Foto Safari „Jaša Tomić 2018“.

Jaša Tomić biće domaćin svim zainteresovanim fotografima, amaterima, ljubiteljima i profesionalcima koji bi svojim objektivima želeli da zabeleže sve još neotkrivene i manje poznate istorijske znamenitosti i prirodne lepote prave banatske varošice sa njenom okolinom.

-Foto Safari nije samo fotografisanje, to je prava banatska avantura, druženje i prenošenje priča. Beležiće se fotografisanjem, ali i po kojim predanjem o svim jašinskim istorijskim znamenitostima-rekao je Spaso Mladenovski organizator događaja.

II Foto safari „Jaša Tomić 2018“ je zakazan za 2. jun 2018. godine. A posle prošlogodišnjeg, uspešnog foto safarija, veliko je interesovanje i očekivanja su da će ove godine biti preko sto fotografa.

U sklopu pratećeg programa foto safarija biće održan i I Etno festival u organizaciji Udruženja žena “Ljiljan” iz Jaše Tomića na kojem će učestvovati sva udruženja žena sa teritorije opštine Sečanj.

Kontakt za informacije:

 

E mail: smladenovski@gmail.com

Mob: 064 374 20 43