Zrenjanin– U okviru partnerstva sa Kulturnim centrom Zrenjanina, Trgovinski lanac PerSu uložiće dva miliona dinara u razvoj Kulturnog centra, a isti iznos uložiće i grad Zrenjanin, te će ukupna investicija iznositi četiri miliona dinara. Ovu instituciju, koja ove godine proslavlja jubilarnih 40 godina postojanja, godišnje poseti oko 100.000 ljudi, a investija u infrastrukturne i programske projekte, kao i pokretanje Kluba prijatelja kulture, omogućiće Kulturnom centru da u potpunosti preuzme ulogu koju ima kada je reč o potrebama i kvalitetu kulturnih sadržaja zajednice.

 

„Ovo je naš način da se zahvalimo sugrađanima na poverenju koje nam ukazuju sve ove godine. Podrška lokalnoj insitituciji kulture još jedna je u nizu aktivnosti PerSu marketa kojima želimo da podržimo razvoj lokalne zajednice i unapredimo kvalitet života u našim mestima. Smatramo da samo kroz ovakve projekte kampanja „Naše, nama vredno“ može u potpunosti da zaživi.“, izjavio je Darko Bjeloglav, direktor trgovinskog lanca PerSu.

 

Prvi čovek grada Zrenjanina, Čedomir Janjić, ovim podovom izjavio je: „Ovo je važan momenat za dalji razvoj našeg grada i dobar primer kako javni i privatni sektor mogu da sarađuju na opštu dobrobit svih građana.“ 

 

Goran Marinković, direktor Kulturnog centra Zrenjanin je dodao i da će ova investicija omogućiti Kulturnom centru da osnaži svoju ulogu i time doprinese poboljšanju društvenog i kulturnog života grada.

 

Ovo partnerstvo deo je strateškog projekta koji trgovinski lanac PerSu sprovodi pod sloganom Naše, nama vredno. Najavnu kampanju potrošači mogu već sada da pogledaju na PerSu Youtube kanalu, dok veliku kampanju ova kompanija priprema za jesen.