Zrenjanin- Zbog radova Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro mreži u nedelju 27. maja značajan deo grada biće u toku prepodneva bez struje, kao i deo gde se nalaze bunari odakle se grad snabdeva vodom. Obezbeđeno je rezervno snabdevanje električnom energijom od strane Elektrodistribucije, neophodno za rad bunarskih pumpi, pa u toku trajanja radova neće doći do potpunog prekida vodosnabdevanja, već je moguć pad pritiska u mreži kao i kraći prekidi vodosnabdevanja nakon započinjanja i završetka radova.

Zbog radova Elektrodistribucije Zrenjanin na elektro mreži u nedelju 27. maja značajan deo grada biće u toku prepodneva bez struje, kao i deo gde se nalaze bunari odakle se grad snabdeva vodom.

U toku trajanja radova Elektrodistribucije neće doći do potpunog prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog grada iz razloga što je Elektrodistribucija obezbedila rezervno snabdevanje neophodno za rad bunarskih pumpi, ali je moguće da dođe do pada pritiska vode u mreži kao i do kraćih prekida vodosnabdevanja.

Radovi su najavljeni za period od 6 do 10 časova, i prema predviđenoj satnici do pomenutih problema u vodosnabdevanju može doći u periodu početka radova Elektrodistribucije od 6 do 7 časova, kao i nakon završetka radova, u periodu od 10 do 11 časova. Koliko će tačno trajati problemi u vodosnabdevanju i u kom obliku će se manifestovati ne zavisi od JKP „Vodovod i kanalizacija“, već od vremena koji protekne između isključenja redovnog i uključenja rezervnog napajanja elektičnom energijom, i obratno.

 

Zrenjanin- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u nedelju 27. maja, bez struje će ostati ulice prikazane na skici datoj u prilogu u periodu od 6 do 10 časova.

Farkaždin, Idvor, Sakule, Klek, Jankov Most, Mihajlovo- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u nedelju, 27. maja, bez struje će ostati kompletna naseljena mesta u periodu od 6 do 10 časova.

Titel, Lok- Zbog planiranih radova na električnoj mreži u nedelju 27. maja, bez struje će ostati kompletna naseljena mesta u periodu od 6.30 do 12 časova.