Zrenjanin- Zvanična kupališna sezona na zrenjaninskim kupalištima počeće u petak, 15. juna. Ulaznice prva tri dana na Gradskom bazenu biće besplatne.

 

 

ULAZNICE

Dnevna karta za odrasle 170 dinara
Dnevna karta za decu do 12 godina 80 dinara
Ulaz za decu do 5 godina je besplatan
Blok karata za 25 dana za odrasle košta 3.250 dinara
Blok karata za 25 dana za decu 2.000 dinara

 

RADNO VREME

Kapije su otvorene za kupače radnim danima od 11 – 18.30 h, a vikendom od 10 – 18.30 časova.

 

– Zamenjen je deo dotrajalih cevi u sklopu filterskog postojenja. Voda se redovno kontroliše, kao i prethodnih sezona. Cene karata nisu menjane u odnosu na prošlu godinu, a prva tri dana, od 15. do 17. juna, odnosno od narednog petka do nedelje, ulaz na bazen će biti besplatan za sve posetioce – rekao je direktor JU Sportski objekti, Bojan Mijatov.

Kupališna sezona na zrenjaninskoj Peskari  počinje 15. juna, a kupače će svakodnevno paziti osam spasioca u periodu od  10 do 20 časova.

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić sa saradnicima obišao je danas Peskaru i izrazio zadovoljstvo što će “Peskara” ove sezone biti još uređenija i atraktivnija za sve posetioce.

 

-Ove godine proširujemo kapacitet tako da ćePeskara moći da primi skoro 10.000 posetilaca, što je zaista ozbiljna cifra. Potrudićemo se da ove letnje sezone zadovoljimo sve potrebe Zrenjaninaca- rekao je Janjić.

Privode se kraju radovi na proširenju plaže, kao i postavljanje nove talpe koju je donirala Naftna industrija Srbije.