Pobednici turnira: ekipa Srbije

Sport- Svetsko prvenstvo u Rusiji još nije dobilo šampiona, ali je zato sinoć  nakon 10 dana odlučen pobednik Svetskog prvenstva u malom fudbalu koji je održan u SC „Bambi“.  Ekipa Srbije je u finalu zasluženo pobedila ekipu Japana rezultatom  11:7  i pored pehara osvojila i novčanu nagradu od 50.000 dinara. Drugoplasiranoj ekipi Japana za koju je nastupao naš proslavljeni futsal reprezantivac Slobodan Rajčević pripala je novčana nagrada od 20.000 dinara.

Drugoplasirana ekipa Japana

U borbi za treće mesto ekipa Argentine savladala je ekipu Nigerije rezultatom 9:3 i osvojila pehar i  novčanu nagradu od 10.000 dinara.

Treće mesto: ekipa Argentine

Za pobedničku ekipu Srbije nastupali su: Mile Šarenac, Žarko Matić, Ognjen Dučić, Igor Aranitović, Aleksandar Petrov, Luka Damjanović, Slobodan Grbić, Stefan Živanov i Uroš Lukić.

-Odličan protivnik večeras, predvodio ih je Slobodan Rajčević, bilo je puno golova i publika je mogla da uživa. Turnir je odlično organizovan i zaslužuje sve pohvale- rekao je nakon utakmice kapiten pobedničke ekipe i fudbaler Radničkog Žarko Matić.

Detalj sa finalne utakmice