Zrenjanin- U toku je podela septembarskih računa korisnicima usluga JKP „Vodovod i kanalizacija“. Reklamacije na račun mogu se podneti najkasnije do 20. oktobra. Nakon podele računa nastavlja se poslednje ovogodišnje očitavanje vodomera u gradu i naseljenim mestima.


Reklamacije na račun za septembar mesec mogu se podneti preduzeću najkasnije do 20. oktobra.

U utorak, drugog oktobra, počela je  podela računa za usluge JKP „Vodovod i kanalizacija“ za septembar mesec i planirano je da se ona u gradu završi do 11. oktobra, a za naseljena mesta računi su dostavljeni Pošti radi dalje distribucije na adrese korisnika.

Na računima za septembar mesec korisnici široke potrošnje su zaduženi na osnovu očitanog stanja (tamo gde je izvršeno očitavanje tokom septembra meseca), akontativno ili na osnovu javljenog stanja – što je jasno naznačeno na prednjoj strani računa – dok su korisnici u objektima kolektivnog stanovanja (kućni saveti) i privredni subjekti zaduženi na osnovu očitanog stanja. Računi za septembar mesec dospevaju na naplatu 20. oktobra.

Bez naplate provizije korisnici račune mogu platiti na jednom od osam naplatnih mesta u gradu.

Sredinom oktobra, odmah po završetku podele septembarskih računa, nastaviće se poslednje ovogodišnje redovno očitavanje vodomera korisnika u gradu i naseljenim mestima, o čemu će javnost blagovremeno biti obaveštena.

Reklamacije na račun za septembar mesec korisnici mogu podneti najkasnije do 20. oktobra, a reklamacije podnete nakon tog datuma neće se razmatrati i biće odbačene kao neblagovremene.

Korisnici reklamacije mogu podneti lično na šalteru u Gimnazijskoj 16 u Zrenjaninu, poslati poštom na adresu: JKP „Vodovod i kanalizacija“, Petefijeva 3, 23000 Zrenjanin sa naznakom REKLAMACIJA – SLUŽBA INFORMISANjA, ili mejlom na info@vikzr.rs .

Kod reklamacija poslatih poštom ili mejlom obavezno je da korisnici navedu ime i prezime, adresu i kontakt telefon.

Za sve potrebne informacije korisnicima je na raspolaganju besplatna korisnička info linija 0800/024-023 (radnim danima od 7 do 15 časova).

Prijavu stanja vodomera korisnici, koji to žele, mogu izvršiti u periodu između 2o-og i 25-og oktobra.