Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju 3X2 karte za film  „Južni vetar“  za projekcije u četvrtak, petak i nedelju u terminima po Vašem odabiru od 18.30 ili 21h.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra. Karte se moraju iskoristiti u datom terminu.

U Velikoj sali Kulturnog centra Zrenjanina od četvrtka, 25. do nedelje, 28. oktobra u termina od 16h, 18.30. i 21h,  prikazivaće se najnoviji domaći filmski  hit,  kriminalističkog žanra  „Južni vetar“ (2018, 90’) . Cena ulaznice je 250 dinara.

Uz Miloša Bikovića, u glavnim ulogama, igraju: Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Srđan Todorović, Bogdan Diklić, Aleksandar Berček i dr… Film je režirao Miloš Avramović. Filmska fabula se kreće u okvirima života Petra Maraša, kradljivca automobila iz Beograda koji počinje da sređuje svoj život. Napušta roditeljski dom, useljava se u nov stan sa svojom devojkom Sofijom. Banda, čiji je član, koju predvodi iskusni car, uspešno posluje. Ima novca za sve i policija ih „ne gnjavi“ali, stvari počinju da se menjaju kada ukradu pogrešan automobil…..

Pogledajte trejler za film: