Predsednik opštine Sečanj Predrag Rađenović je 22. okrobra, doneo je Odluku o raspisivanju javnog oglasa za za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u društvenoj svojini u opštini Sečanj i raspisuje Oglas za Javnu licitaciju u prvom krugu za davanje u zakup i  na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj.

Raspisuje se oglas za javnu licitaciju u prvom krugu za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj u sledećim katastarskim opštinama:Boka, Jaša Tomoć, Konak, Krajišnik, Neuzina, Sečanj, Sutjeska, Banatska Dubica i Jarkovac.

Rok za podnošenje dokumentacije za prijavljivanje je do 13 sati, dana 07.11.2018. godine.  Blagovremenim će se smatrati sve prijave dostavljene u pisarnicu opštinske uprave opštine Sečanj kao i prijave predate preporučenom poštom do navedenog roka. Neblagovremene i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Detaljnije informacije oglasa za za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u društvenoj svojini u opštini Sečanj možete poledati:OGLAS_za_sajt-1-34

Formular za prijavljivanje za javno nadmetanje možete za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj možete preuzeti ovde:   Formular_za_prijavljivanje_na_JN_prvi_krug