Zrenjanin- Supermarket GOMEX Total u Zrenjaninu obeležiće u nedelju, 2. decembra, zajedno sa svojim potrošačima dvanaestu godišnjicu rada. Podsećanja radi, prvi posetioci pazarili su u Totalu 7. decembra sada već davne 2006. godine.

Supermarket GOMEX Total će 2. decembra kupcima ponuditi brojne artikle po „totalno“ niskim cenama:

  • Plazma keks u pakovanju od 2kg po 1199,99 RSD uz gratis tiganj za palačinke
  • Deterdžent Persil od 10kg za 1299,99 RSD 
  • Rođendanski „hit“ – televizor FOX sa LED ekranom veličine 40 inča uz neverovatnu cenu od 20999,99 RSD

Takođe, kompanije čiji su artikli deo redovnog asortimana GOMEX-a odazvale su se pozivu da, osim popusta, obezbede i prigodne poklone za potrošače. Za nedelju, 2. decembar najavljeno je i gotovo dvadeset dobavljača koji će raditi promocije i degustacije. Rođendan GOMEX Totala tako će dodatno uveličati Doncafe, Don Don, Jaffa, Somboled, Grand kafa, Tisacoop, Haribo, pivara BIP…

Za najmlađe posetioce Totala osmišljena je veoma bogata zabavna aktivnost potpomognuta animatorima – klovnom Bimbom, Spajdermenom, Princezom, mađioničarem Harijem Magnusom ali i ekipom iz Patrolnih šapa kao i najpoznatijim parom na svetu – Mikijem i Mini Maus. Ni ovoga puta neće izostati „face painting“ odnosno „crtanje po licu“. Tačno u podne ugasićemo čak dvanaest svećica na velikoj rođendanskoj torti, koju ćemo sa zadovoljstvom podeliti sa našim kupcima.

„Na kraju, sve ovo biće dobar „šlagvort“ za sve ono što GOMEX priprema u toku decembra i januara odnosno pred novogodišnje i Božićne praznike. Trudićemo se da budemo još bolji u 2019. godini, za koju pripremamo brojna iznenađenja i pogodnosti za naše kupce“- poručili su iz kompanije GOMEX.