Zbog radova na spajanju novoizgrađene vodovodne mreže sa postojećom, u petak će uslediti višesatni prekid vodosnabdevanja u Tomaševcu.


U petak će JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvršiti spajanje novoizgrađene vodovodne mreže sa već postojećom mrežom u Tomaševcu.

U petak, 16. novembra, ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ izvodiće radove na spajanju novoizgrađene vodovodne mreže sa već postojećom mrežom u Tomaševcu.

Pomenuti radovi vršiće se u vremenu od 8 do 17 časova, i u tom intervalu će doći i do prekida vodosnabdevanja na teritoriji celog naseljenog mesta.

Podsećamo da JKP „Vodovod i kanalizacija“ od 10. oktobra izvodi radove na izgradnji 600 metara nove vodovodne mreže kojom će novoizgrađeni vodotoranj i bunar biti spojeni na već postojeću vodovodnu mrežu.


Novoizgrađeni vodotoranj u Tomaševcu

Spajanjem novoizgrađene mreže sa postojećom vodovodnom mrežom biće završeno oko 90 posto radova, a očekivanja su da će preostali radovi, za koje je nadležno naše preduzeće, biti završeni u narednih 7 do 10 dana.

Sredstva u iznosu od 27,2 miliona dinara za realizaciju ove značajne investicije, čijim će završetkom i puštanjem novog vodotornja u rad u značajnoj meri biti popravljen kvalitet vodosnabdevanja u Tomaševcu, obezbedio je grad Zrenjanin, a radovi na izgradnji vodotornja i pomenute vodovodne mreže, kao i spajanje vodotornja i bunara na istu, povereni su JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin.