ZRENJANIN- Tradicionalna “Korpa solidarnosti” koju zajednički organizuju kompanija “Gomex” i “Rotaract klub” Zrenjanin biće i ove godine organizovana u Supermarketu Total u subotu, 22. decembra, u periodu od 09 do 14 časova. Doniranjem barem jednog artikla u “Korpu solidarnosti” pomažete socijalno ugrožene porodice sa teritorije grada Zrenjanina.

 

 


Akcija „Korpa solidarnosti“ naziv je projekta koji već sedam godina zajednički realizuju kompanija GOMEX i zrenjaninski ROTARACT klub, u cilju prikupljanja pomoći za socijalno ugrožene porodice koje školuju veliki broj dece.

Akcija „Korpa solidarnosti“ organizuje se dva puta godišnje: tokom proleća, u aprilu i tokom zime, u decembru, na pragu novogodišnjih praznika. Do sada je „Korpa solidarnosti“ bila organizovana samo u prostoru zrenjaninskog Supermarketa TOTAL, a ove 2018. godine, decembarska akcija sprovodi se, uz Zrenjanin, i u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Rumi i Subotici.

Tokom trajanja akcije, u pomenutim objektima postavljene su posebno obeležene kutije (tzv. ketreci) u koje potrošači mogu da odlože artikle za koje žele da budu donirani socijalno ugroženim porodicama koje školuju veliki broj dece.