VOJVODINA IZ PERLEZA SA TREĆEG MESTA VREBA SRPSKU LIGU

Sport- U prvom delu sezone fudbaleri Vojvodine iz Perleza ostvarili su zapažen uspeh u Vojvođanskoj ligi „Istok“ zauzevši treće mesto sa tri boda manje od vodeće Kozare i samo dva od drugoplasirane  Slobode.

Marko Malbaški kapiten Perležana najefikasniji je igrač ekipe i 11 puta se upisao u listu srelaca, slede ga Ninić sa osam, Knežević sa 4, Bogdanović, Živanov i Kalajdžija sa dva, a po jedan gol postigli su Pešić, Džajski, Vlaučin i Rankov. Izabranici Marka Guteše su treći po broju postignutih golova i drugi po gol razlici (33:11).

 

Defanzivac Nikola Stanojević je jedini odigrao svih 15 mečeva i upisao 1.350 minuta, slede ga Živanov (1.338), Malbaški (1.335), Magda (1.323), Knežević (1.083), Ješić (1.080), Ninić (1.016), Bogdanović (990),Vlaučin (985), Džajski (915), Rudić (839), Šemić (746), Kalajdžija (673) itd.

-Ne plašim se izazova, verujem u ovu ekipu , zauzimamo treću poziciju na tabeli  i na samo tri boda smo od jesenjeg prvaka. Mislim da nemamo šta da izgubimo, ali ako damo svoj maksimum možemo da ostvarimo istorijski uspeh i ispišemo nove stranice u klubu- rekao je trener  Marko Guteša.

Predsednik kluba Mirko Knežević istakao je da zadovoljan bodovnim saldom i zalaganjem igrača na terenu, kao i sa prvim strategom Markom Gutešom. “ Podigli smo rad na svim nivoima  i smatram da imamo igrački  i stručni kadar da probamo da odemo u viši rang, odnosno Srpsku ligu“ – dodao je Mirko Knežević.

Povezani članci

Ostavite odgovor

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Copy link
Powered by Social Snap