Zrenjanin- Portal ZRklik i Kulturni centar Zrenjanin poklanjaju jednom čitaocu dve karte za film  “Taksi bluz” za projekcije po Vašem odabiru.

Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da, ukoliko to do sada niste učinili, lajkujete Facebook stranicu portala zrklik.rs, a zatim da ovaj tekst podelite sa našeg na Vaš Facebook profil pod opcijom javno (public). Ime dobitnika objavićemo sutra.

U Kulturnom centru Zrenjanina od četvrtka 17. do nedelje, 20. janura u Velikoj sali u terminima od 18 i 20 časova prikazivaće se novi domaći film “Taksi bluz”, reditelja Miroslava Stamatova. Karte se prodaju na biletarnici Kulturnog centra od utorka, 8. januara po  ceni od 250 dinara. Dodatne informacije na 566-712.

TAKSI BLUZ je romantična komedija, a istovremeno i uzbudljivi „road movie“. Glavni junak ove priče je Marko (Andrija Milošević), simpatični dramaturg koji godinama radi kao taksista i čije ćemo avanture pratiti tokom jedne noći. Gomila „suludih” i komičnih situacija smenjuju se zajedno sa mnoštvom putnika koji će prodefilovati kroz taksi kao mušterije.

Uloge: Andrija Milošević, Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković…

POGLEDAJTE TREJLER ZA FILM “TAKSI BLUZ”: