Zrenjanin- Sportski centar Bambi može se pohvaliti sa jednim od najmodernijih fudbalskih balona u Srbiji, pored terena za fudbal u okviru ovog centra nalazi se i teretana sa spravama najnovije generacije , kao i sala za funkcionalne treninge, teren za tenis i kafić.

Teren ima dimenzije 40 x 20 metara, a cela sportska hala zauzima prostor od 1.000 kvadratnih metara. Ispod veštačke trave najnovije generacije nalazi se i gumena podloga, koja dodatno amortizuje eventualne padove. Na hali je dupla cirada, koja omogućava dodatnu izolaciju. Na taj način zimi se štedi toplotna energija, a leti omogućava igranje u prijatnijim uslovima. Grejanje je na plinski termogen, koji uduvava topao vazduh, sa opcijom da se u toku treninga uključi ventilator, koji ubacuje svež vazduh iz spoljne sredine.

  

U toku godine  u balonu Sportskog centra Bambi imamo  dve sezone, letnju i zimsku. Tokom zimskog perioda koji traje od 1. oktobra do 1. aprila cena termina iznosi 3.500 dinara i u okviru termina ekipe imaju obezbeđene svlačionice, tuševe, kao i markere i lopte. Tokom letnjeg perioda cena termina iznosi 2.500 dinara, a da bi na vreme rezervisali svoj termin uvek je najbolje pozvati info telefon 023/522-001 u našem sportskom centru- istakao direktor SC Bambi je Darko Tošić.

  

  

Od avgusta meseca 2018. godine renovirali smo teretanu SC Bambi i proširili je sa 150 na  preko 300 kvadrata, uvećali smo svlačionice kao i prateće sadržaje koji idu uz teretanu. Što se sprava tiče, tri trake za trčanje renomiranog proizvođača Sport Art, sada su zamenjene sa 4 trake marke Life Fitness, koje su još bolje i praktičnije. Ubačene su  nove klupe za vežbanje – kompletan program Life Fitnessa, koji se tiče linije „Hammer strength“. To su klupe za ravni benč, kosi benč, kontra – kosi benč, militari itd.

Sve ove sprave su pažljivo birane da bi naši budući korisnici izvukli svoj maksimum i doveli svoju liniju do savršenstva.Teretana u okviru Sportskog centra Bambi je opremljena u skladu sa savremenim standardima iz oblasti fitnesa i  daje mogućnost vežbanja u klimatizovanom i prijatnom ambijentu.

Cene u teretani SC Bambi:

U prizemlju našeg sportskog centra namestili smo Fitnes salu koja ima oko 70 kvadrata, prilagodili smo je funkcionalnom treningu i kompletirali je sa svim mogućim acesoarima za dobar i uspešan trening. Tri puta nedeljno se u ovoj sali održavaju funkcionalni treninzi sa instruktorom, postoji još jedna instruktorka koja takođe radi programe za sticanje kondicije, mršavljenja itd. Takođe ovu salu mogu iznajmiti klubovi i timovi za pripremu svojih takmičara. Cena funkcionalnog treninga je 2.500 dinara za 12 treninga mesečno- dodao je Darko Tošić.

 

RADNO VREME:

Radnim danima: 8 – 22h

Subotom: 8 – 21h

INFO TELEFON

023/ 522-001