Zrenjanin- Cvećare  „Jasmin“ i „Narcis“ i ove godine će svojim bogatim asortimanom propratiti praznik kojem se raduju pripadnice lepšeg pola. Iz bogatog asortimana rezanog i saksijskog cveća, povodom 8.marta izdvajamo ruže, ljiljane, gerbere, karanfile, ljubičice, kalanhoje, dracene, anturijume, zamije i druge vrste saksijskoj cveća.

 

Osmi mart je dan kada se važnim damama u Vašem životu zahvaljujete na pažnji i ljubavi koju Vam svakodnevno pružaju.Vaše dame zaslužuju najbolje i zato učinite da se osete poštovanim, voljenim i srećnim. Ljubav i zahvalnost prema bliskim i dragim ženama je važna i zato je 8. mart jedna od pravih prilika da to i pokažete! Prilika za onaj poseban poklon koji će ih naročito obradovati. Buket cveća, ruže, cvetni aranžman…za šta god se odlučite važna je pažnja, a naš kreativan tim je tu da Vam u tome pomogne. Naša cvećare u ponudi imaju mnoge originalne aranžmane. Pored mnogih neobičnih i interesantnih aranžmana, raznih oblika i boja, nudimo Vam nešto prelepo  sa određenom dozom elegancije i otmenosti, što se ne viđa svaki dan, a to su ruže u kutiji. Ruže su inače simbol ljubavi, ljubavne strasti i lepote, a i svaka boja ima svoje značenje, stoga ukoliko se aranžiraju u kutiji, to sa sigurnošću simbolizuje i eleganciju i prefinjenost jer tako i izgledaju. Budite maštoviti i poklonite damama i cvetne aranžmane u korpama sa omiljenim slatkišima i igračkama.Takođe, uz kupovinu cveća na poklon dobijate čestitku na kojoj možete ostaviti kratku poruku dragim osobama- poručila je Danijela Tančić  PR JKP „Čistoća i zelenilo“ Zrenjanin.

Povodom praznika cvećara „Jasmin“ radiće u petak 8.marta od 7-21h, a cvećara „Narcis“ po redovnom radnom vremenu od  8-17h. Sve informacije možete dobiti na broj 023/536-772 i 023/600-792. Adrese već poznate Svetosavska br.2 i Bratstva-Jedinstva 33a u Mužlji.  Porudžbine primamo i putem telefona.

Osoblje cvećara „Jasmin“ i „Narcis“ svim damama želi srećan 8. mart!