Sport- Pred oko 150 gledalaca na stadionu Zadrugara u Lazarevu fudbaleri Radničkog pobedili su ekipu Vojvodine iz Perleza u prvom kolu Kupa FSP rezultatom 2:0. Oba pogotka na meču postigao je Savanović, povratnik u redove crveno-crnih sa „Skrobare“.

Prvu šansu na meču imao je Vuković- Lisičić u 5. minutu, kada je na asistenciju Krstinića loptu glavom poslao tik iznad prečke golmana Vojvodine Magde. Savanović nakon solo prodora u 9. minutu sa 17. metara postiže gol za vođstvo Radničkog od 1:0. Mogao je Vlaučin do izjednačenja, ali ga je golman Radničkog Đurić u tome sprečio u 14 minutu. Pred sam kraj prvog poluvremena imao je Džajski odličnu šansu, ali je golman  Đurić opet odlično intervenisao.

U drugom poluvremenu Savanović u 65. minutu postiže svoj drugi gol na utakmici za 2:0. Vlaučin je u samom finišu meča imao stopostotnu šansu, ali ga je danas nesavladivi Đurić opet sprečio.

FK RADNIČKI: Đurić, Jovanov, Bjelica,Savić, Grbić, Kiš, Krstinić, Vuković, Kovačević, Savanović, Runjevac. Zamenici: Milin, Baćan, Milivojev, Matić, Tatić i Zakić.

FK VOJVODINA 1928: Magda, Rudić, Ješić, Stanojević, Džajski, Kalajdžija, Knežević, Jeftić, Rankov, Vlaučin, Ninić. Zamenici: Macut, Ginić, Živanov, Dačaj, Pešić, Mladenović.