Zrenjanin- Tradicionalna „Korpa solidarnosti“ biće organizovana po šesnaesti put u subotu, 20. aprila u Supermarketu GOMEX „Total“ u Zrenjaninu. Ovu humanu akciju zajedničkim snagama organizuje kompanija GOMEX u saradnji sa zrenjaninskim Rotaract klubom.

Tokom trajanja akcije, potrošači su u prilici da doniranjem barem jednog artikla u „Korpu solidarnosti“ pomognu socijalno ugroženim porodicama koje žive na teritoriji Zrenjanina. Za tu namenu, u maloprodajnom objektu biće postavljena posebno obeležena korpa za odlaganje artikala.

 

„Tokom dosadašnjih akcija „Korpe solidarnosti“ naši potrošači prikupili su veliki broj artikala koji su uspešno distribuirani na željene adrese. Takođe, raduje podatak da se iz godine u godinu sve više kupaca uključuje u ovu aktivnost što je dobar znak da su dobra namera i želja za pomoć drugim ljudima, koji su u teškoj socijalnoj situaciji, izuzetna. Tokom svih prethodnih akcija, naša kompanija bila je najveći donator. Inače, ova aktivnost organizuje se dva puta godišnje, početkom proleća i uoči novogodišnjih i božićnih praznik“, rekao je Nedeljko Golušin marketing menadžer kompanije GOMEX.